日本の伝統発酵食の麹、鰹節等を使用し料理教室やテーブルコーディネートのセミナー開催中。昨今アグネスチャンの料理番組に出演。小、中学校の食育の講師や日本酒、食品企業のセミナーやレシピ提供等行っている


by 八丁堀女将

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Minori Kagami



“CREAな生活”(我が家の姫の日記)



発酵食品の料理教室とテーブルコーディネートのセミナーも随時開催中。出張レッスンも日本、海外と承りますのでお気軽に次のメールにお問い合わせ下さいませ。。。"h.m.kagami@gmail.com"またはminoka29jp@yahoo.co.jpにて承っております。

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Spanish tapas with fermented seasoning and Hakkaisan sake tasting in Osaka

This is the report of my cooking seminar 'Hakkaisan ' last month.
先月の八海山での料理セミナーの報告です。

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It was the first time to hold the cooking seminar at Hakkaisan Osaka branch in November.
11月の料理セミナーは初の八海山大阪営業所で開催しました。

Spanish tapas with fermented seasoning and Hakkaisan sake tasting.
I am glad that they enjoyed that.
発酵調味料を使ったスペイン小皿料理と八海山の日本酒とマリアージュ。
皆さん楽しんでくれて良かったです??「


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as usual ,all the dish uses Japanese fermented seasoning.
I think that those are very good for our health.
毎度ながら全ての料理に日本の発酵調味料を使っていますので私たちの健康にもGOOD!!
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Thanks to everybody, we have finished without any problems.
I am looking forward to planning something more in the future.
皆さんのお陰で無事終了しました!
今後もいろいろ企画をしていきたいな〜??
by minoise29jp | 2015-12-28 18:08 | event | Comments(0)